Vergunning&Dakkapel

Specialist in tekeningen en aanvraag van de vergunning voor elk type dakkapel! Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Vul het formulier in en wij nemen contact op!

Contact

Vergunning&Dakkapel is gespecialiseerd in het verzorgen van bouwtekeningen en indiening van de aanvraag omgevingsvergunning voor elk type dakkapel op elk type dak. Voor de plaatsing van één of meerdere dakkapellen op uw woning verzorgen wij de complete set tekeningen, dienen de aanvraag omgevingsvergunning in via het omgevingsloket en verzorgen de communicatie met de betreffende gemeente. Ons team van gediplomeerde bouwkundig tekenaars heeft ruime ervaring met het tekenen en indienen van vergunningaanvragen voor dakkapellen, nokverhogingen en dakopbouwen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand email adres, ovv uw adres, huisnummer en woonplaats. 

VERGUNNING & DAKKAPEL

KvK 71663428
BTW 8588.01.206B01

Vestigings- en correspondentie adres:

Herengracht 449A
1017 BR Amsterdam

Bel ons op 085 – 212 9311

info@vergunningendakkapel.nl
www.vergunningendakkapel.nl

Meer informatie?

Wilt u een dakkapel op uw woning (laten) plaatsen en de bouwtekeningen, aanvraag omgevingsvergunning en communicatie met de gemeente door een ervaren en professioneel bedrijf laten verzorgen? Wilt u de bouwtekeningen voor uw nokverhoging door Vergunning & Dakkapel laten verzorgen en zelf de vergunning indienen? Of denkt u erover een VELUX dakkapel op uw woning te (laten) plaatsen en bent u op zoek naar meer informatie?

Neem dan contact op en stuur ons een bericht met uw vraag of verzoek en wij sturen u zo snel mogelijk onze reactie met daarin alle benodigde informatie over onze werkzaamheden, de aan te leveren stukken en de tarieven. Als u direct kunt aangeven wat uw ADRES+HUISNUMMER en WOONPLAATS is, dan kunnen wij u gerichter van dienst zijn.