Vergunning&Dakkapel

Specialist in tekeningen en aanvraag van de vergunning voor elk type dakkapel! Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Vul het formulier in en wij nemen contact op!

Goedkope dakkapel prijzen

Uw wilt een dakkapel op uw woning laten plaatsen en bent op zoek naar de beste prijs? Dan is het verstandig om vooraf goed te onderzoeken wat de dakkapel prijzen zijn en hoe u de kosten voor uw dakkapel laag kunt houden. Besparen op uw dakkapel is makkelijker dan u denkt. Lees hieronder onze tips waarmee u tot wel honderden euro’s kunt besparen op de prijs van uw dakkapel.

Bespaartips

Het besparen op uw dakkapel is erg eenvoudig. Met onderstaande tips voorkomt u dat u onnodig teveel geld betaalt voor uw dakkapel:

  • Onderhandelen op de prijs
  • Goedkope dakkapel
  • Vergunningsvrij plaatsen
  • Meerdere dakkapellen tegelijk
  • Lagere energiekosten
  • Zelf aftimmeren
  • Altijd prijzen vergelijken

Onderhandelen

Wilt u een dakkapel laten plaatsen door een dakkapellen specialist? Vergeet dan niet om over de prijs te onderhandelen. Door te onderhandelen over de prijs van de dakkapel kunt u tot wel 10% goedkoper uit zijn. U heeft een betere onderhandelingspositie als u offertes van meerdere dakkapellen specialisten in handen heeft. Zo krijgt u inzicht in de prijzen van verschillende dakkapellen specialisten en kunt u deze ook eenvoudig met elkaar vergelijken. Het aanvragen van offertes kunt u bij Vergunning&Dakkapel kosteloos en vrijblijvend doen.

Goedkope dakkapel

Als u de kosten voor uw dakkapel laag wilt houden, kunt u het beste kiezen voor een goedkope dakkapel. Een voordelige optie is bijvoorbeeld om te kiezen voor een prefab dakkapel. Een prefab dakkapel wordt in een fabriek geproduceerd met standaard afmetingen en materialen. Daarna kan de dakkapel in slechts 1 dag op uw dak worden geplaatst. Door deze efficiënte productie en plaatsing zijn de prijzen van de prefab dakkapel erg voordelig.

Vergunningsvrij plaatsen

In sommige gevallen kunt u uw dakkapel zonder vergunning laten plaatsen. De dakkapel moet hiervoor voldoen aan bepaalde eisen. Zo mag de dakkapel bijvoorbeeld een maximale hoogte hebben van 1,75 meter en moet de dakkapel aan de achter- of zijkant van uw huis worden geplaatst. Het laten plaatsen van een dakkapel zonder vergunning scheelt een hoop tijd en geld. De gemeentelijke leges voor een bouwvergunning zijn gemiddeld tussen de € 200 en € 600.

Meerdere dakkapellen tegelijk

Het is vaak voordeliger als u meerdere dakkapellen tegelijk laat plaatsen. De dakkapel specialist bespaart dan bijvoorbeeld op de administratiekosten, de transportkosten en op de huur van een hijskraan. Hierdoor kunt u zelf vaak ook profiteren van een mooie korting. Als u een dakkapel laat plaatsen is het dus ook verstandig om eens aan uw buren te vragen of zij wellicht ook een dakkapel willen laten plaatsen. Op deze manier kan uw hele buurt genieten van voordelige prijzen.

Lagere energiekosten

Als u een dakkapel laat plaatsen dan is het altijd verstandig om deze dakkapel goed te laten isoleren. Door goede isolatie zal u geld besparen op uw energierekening. Een goed geïsoleerde dakkapel zorgt er namelijk voor dat er minder warmte verloren zal gaan. Hierdoor hoeft u in de winter minder te stoken en kunt u veel geld besparen op uw energierekening. Als u een dakkapel met goede isolatie wilt, kunt u het beste kiezen voor een kunststof of polyester dakkapel. Deze materialen hebben van nature een hoge isolatiewaarde. Kies daarnaast ook voor HR++ glas in de ramen van uw dakkapel. HR++ glas isoleert 2,5 keer beter dan standaard dubbel glas.

Zelf aftimmeren

Het plaatsen van een dakkapel is een lastige klus en het is dan ook aan te raden om dit aan een specialist over te laten. Wel kunt u besparen door zelf voor de afwerking van de dakkapel te zorgen. Als u een ervaren doe-het-zelver bent kunt u bijvoorbeeld zelf zorgen voor het plaatsen van de vensterbanken, knieschotten en de afwerking van de zijwanden en plafonds. Doordat u dit niet meer hoeft uit te besteden aan de dakkapellen specialist, kunt u aanzienlijk op de kosten besparen.

Prijzen vergelijken

De prijzen van verschillende dakkapel specialisten kunnen onderling erg verschillen. Het is daarom verstandig om eerst vrijblijvend offertes aan te vragen van verschillende dakkapellen specialisten in uw regio. Door de prijzen van verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken, kunt u eenvoudig voor de meest voordelige optie kiezen. Zo kunt u tot wel 40% besparen op uw dakkapel.

Dakkapel offerte & prijzen vergelijken

Als u een dakkapel op uw woning wilt (laten) plaatsen, dan is het altijd verstandig dakkapel offertes op te vragen bij meerdere specialisten in uw regio. Door het aanvragen van dakkapel offertes krijgt u inzicht in de prijzen die de verschillende specialisten rekenen. Door het aanvragen van dakkapel offertes kunt u tot wel 40% besparen op de kosten van uw verbouwing. Vergunning& Dakkapel adviseert u dan ook graag en kan voor u gratis en vrijblijvend dakkapel offertes opvragen bij meerdere dakkapel specialisten!