Vergunning&Dakkapel

Specialist in tekeningen en aanvraag van de vergunning voor elk type dakkapel! Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Vul het formulier in en wij nemen contact op!

Tevreden klanten

Wij zijn zeer te spreken over de snelheid van Vergunning & Dakkapel.nl. Slechts 1 dag nadat wij de bouwtekening hadden toegestuurd kregen wij de tekeningen ter controle en een uur na ons akkoord was de vergunning al ingediend. Geen commentaar van de gemeente en de vergunning was snel verleend. We hebben er eigenlijk geen omkijken naar gehad! Goede communicatie en goedkoper dan als wij het door een architect hadden laten tekenen!

Fam. G. Janssen uit Hoofddorp

Waardering: 9.0


Prima samenwerking met Vergunning&Dakkapel gehad. Snelle reactie op vragen en opmerkingen van de gemeente, waardoor de vergunning vlot werd verleend! Ik heb via Vergunning&Dakkapel ook een 3-tal offertes van betrouwbare dakkapelspecialisten opgevraagd en heb uiteindelijk een pracht resultaat voor de scherpste prijs. Hartelijk bedankt voor de goede service!

Mevr. N. de Haan uit Almere

Waardering: 8.0

Ik heb 2 jaar geleden geprobeerd een vergunning te krijgen voor een grote dakkapel op mijn woning, maar deze werd door de gemeente afgewezen. Nu heb ik eindelijk met de hulp van Vergunning&Dakkapel de vergunning voor mijn dakkapel. Ik hoefde er helemaal zelf niets aan te doen. Vergunning&Dakkapel heeft de tekeningen gemaakt en ingediend bij de gemeente, ook de communicatie met de gemeente hebben zij gedaan. Klasse!

Fam. Jonge uit Amsterdam

Waardering: 8.0

Goede service en snelle afhandeling van de vergunning! Er werd precies gedaan wat er was afgesproken met de dakkapel leverancier. En het plaatsen van de dakkapel verliep daarna uitstekend. Prima werk afgeleverd en zeker een aanrader voor iemand die overweegt een dakkapel te laten plaatsen en kosten wilt besparen op de aanvraag van de vergunning. Ik heb 200 euro bespaard door de tekeningen en de indiening door Vergunning&Dakkapel te laten verzorgen.

Fam. B. Arnouds uit Amstelveen

Waardering: 10.0

Wij zijn zeer tevreden over het werk van Vergunning&Dakkapel. De gehele afhandeling van de vergunning aanvraag was prima in orde en het werk wat geleverd is door de dakkapel plaatser, was daarna ook dik voor elkaar.

Fam. Hogezand uit Bennebroek

Waardering: 9.0

Wij hadden weinig tijd en wilden de vergunning zo snel mogelijk hebben. Dus met spoed opdracht gegeven aan Vergunning&Dakkapel. Na 1 dag hadden zij de tekening ter controle toegestuurd en diezelfde avond nog ingediend. Hartstikke goed verlopen en goedkoper dan via het bedrijf dat onze dakkapel heeft geplaatst. Super service!

Mevr. A. van der Waal uit Breda

Waardering: 8.0

Ik had mijn vergunning al na 4 weken verleend! Ongeloofelijk, want ik had gelezen dat dit meestal 6 of 8 weken duurt. Vergunning&Dakkapel heeft voor mij de vergunningaanvraag helemaal in orde gemaakt en de gemeente Den Haag had geen opmerkingen. Achteraf hoorde ik dat Den Haag een zogenaamde flitsvergunning geeft voor kleinere bouwwerken zoals een dakkapel.

Fam. K. Korte uit Den Haag

Waardering: 9.0

Vanaf ons eerste contact tot plaatsing van verlening van de vergunning niets dan lof! Buitengewoon vriendelijke en vakbekwame mensen die leveren wat ze beloven en meer! Een absolute aanrader voor iedereen die een dakkapel wilt laten plaatsen en op zoek is naar een goede en snelle partij voor de aanvraag van de omgevingsvergunning.

Fam. L. Bogaarts uit Harderwijk

Waardering: 8.0

Heel erg tevreden! De bouwer van mijn dakkapel vroeg 500 euro voor de aanvraag van de vergunning dus ben ik blij dat ik jullie op internet gevonden heb. Goede service en snelle afhandeling van de vergunning.

Fam. G. Natal uit Monster

Waardering: 9.0

Zeer snelle en betrouwbare partij. De bouwer van mijn dakkapel werkte al eerder samen met Vergunning&Dakkapel dus de communicatie liet ik aan hun over. Er waren een paar opmerkingen van de gemeente en ze wilden ook ventilatie-berekeningen zien. Vergunning&Dakkapel heeft dit in de tekeningen meegenomen en de vergunning werd direct daarna verleend. Jongens bedank, goed werk!

Fam. R. Singh uit Rotterdam

Waardering: 9.0

Ik wilde een ongebruikelijke dakkapel op mijn woning en Vergunning&Dakkapel heeft hiervoor de tekeningen gemaakt. Hele goede tekeningen en de aanvraag hebben ze ook voor mij ingediend. Geen problemen bij de gemeente en nu heb ik een prachtige dakkapel.

Dhr. Franken uit Spijkernisse

Waardering: 10.0

Wij zijn zeer te spreken over het werk van Vergunning & Dakkapel.nl. We moesten van de gemeente allerlei berekeningen aanleveren van de constructie. Dit heeft Vergunning&Dakkapel snel in orde gemeente en geen commentaar van de gemeente en de vergunning werd verleend. We hebben er eigenlijk geen omkijken naar gehad en zijn blij dat we voor jullie hebben gekozen.

Fam. De Vries uit Zoetermeer

Waardering: 8.0