Vergunning&Dakkapel

Specialist in tekeningen en aanvraag van de vergunning voor elk type dakkapel! Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Vul het formulier in en wij nemen contact op!

Contact

Vergunning&Dakkapel is gespecialiseerd in het verzorgen van bouwtekeningen en aanvraag van de omgevingsvergunning voor elk type dakkapel op elk type dak! Voor de plaatsing van de dakkapel op uw woning verzorgen wij de complete set tekeningen, dienen de vergunning in via het omgevingsloket en verzorgen de communicatie met de betreffende gemeente. Ons team van bouwkundig tekenaars heeft ruim ervaring met het tekenen en indienen van vergunningaanvragen voor dakkapellen en dakopbouwen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand email adres.

Vergunning&Dakkapel

Surinamestraat 24

2585 GJ Den Haag

info@vergunningendakkapel.nl

Meer informatie?

Wilt u een VELUX dakkapel op uw woning (laten) plaatsen en de bouwtekeningen, aanvraag omgevingsvergunning en communicatie met de gemeente door een ervaren en professioneel bedrijf laten verzorgen? Wilt u de bouwtekeningen voor uw dakkapel door Vergunning & Dakkapel laten verzorgen en zelf de vergunning indienen? Of denkt u erover een VELUX dakkapel op uw woning te (laten) plaatsen en bent u op zoek naar meer informatie?

Neem dan contact op en stuur ons een bericht met uw vraag of verzoek en wij sturen u zo snel mogelijk onze reactie met daarin alle benodigde informatie over onze werkzaamheden, de aan te leveren stukken en de tarieven. Als u direct kunt aangeven wat uw ADRES+HUISNUMMER en WOONPLAATS is, dan kunnen wij u gerichter van dienst zijn.