Vergunning&Dakkapel

Specialist in tekeningen en aanvraag van de vergunning voor elk type dakkapel! Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Vul het formulier in en wij nemen contact op!

Nieuw: De VELUX Dakkapel / Serre!

Nieuw: de VELUX dakkapel | Meer ruimte, daglicht en frisse lucht

Een dakkapel zorgt voor meer ruimte op zolder, maar neemt vaak ook veel daglicht weg. Maar niet als u kiest voor een dakkapel van VELUX. Wij bieden u een aantal mogelijkheden, van onze dakkapel single tot onze dakkapel dakserre. Geïnteresseerd? Lees verder op onze website voor meer informatie of neem contact op.

Meer ruimte, daglicht en frisse lucht

  • Tot wel 3 keer meer daglicht
  • Binnen één dag te plaatsen
  • In veel gevallen vergunningsvrij
  • Perfect passende raamdecoratie en zonwering

Binnen 1 dag gemonteerd

Elke VELUX dakkapel wordt geleverd als compleet pakket met alle benodigde onderdelen voor de montage. U kiest alleen zelf de dakramen. Dit maakt de montage in één dag mogelijk, waardoor uw woning nooit te lang open hoeft te staan voor de weersinvloeden. De complete opstand is vooraf geïsoleerd en past perfect als bouwstenen in elkaar. Het volledige concept is gebaseerd op het vertrouwde VELUX gootstukkensysteem. Bekijk nu de montage video.

Heb ik een vergunning nodig? Doe hier onze check!

De VELUX dakkapellen vallen in de categorie ‘dakraam’ en hoeven daardoor niet aan de vergunningseis voor een dakkapel te voldoen. Dat scheelt je tijd en kosten. Doe de vergunningscheck

Op zoek naar raamdecoratie of zonwering?

Maak uw VELUX dakkapel compleet met VELUX raamdecoratie of zonwering. Er is voor elk wat wils! Kies voor handmatige bediening of wandbediening op netstroom of zonne-energie.

Onderhoudsarm en geoptimaliseerd voor waterafvoer

Door de aluminium afwerking van de buitenzijde van de VELUX dakkapel is deze onderhoudsvrij, periodiek onderhoud is dus niet meer nodig. Daarnaast is de buitenzijde geoptimaliseerd voor afvoer van water.

VELUX dakkapel basis

+ Voordelig alternatief voor de traditionele  dakkapel.
+ Meerdere dakramen naast elkaar te koppelen voor een brede dakkapel.
+ Binnen 1 werkdag te monteren.

Dakhelling

• 10-75°

VELUX dakkapel serre

+ Tot wel drie keer meer daglicht.
+ Onderhoudsvrij en gebruiksvriendelijk door de aluminium buitenzijde.
+ Volledig op locatie op te bouwen zonder kraan
Dakhelling
• 30-70°

Dakkapel op maat: overzicht mogelijkheden

Deze dakkapel wordt grotendeels door de  aannemer zelf gemaakt, met uitzondering van de VELUX dakramen die in dit type dakkapel toegepast worden. Dit geeft een enorme vrijheid in de constructie. Enkele voordelen op een rij:

  • Zorgt voor meer ruimte
  • Zorgt voor een geweldige lichtinval, uitzicht en prima ventilatiemogelijkheden
  • Voorbereid op montage van raamdecoratie en zonwering
  • Flexibiliteit in maatvoeringen en op maat gemaakt.

Controleer altijd bij uw gemeente of u deze oplossing zonder vergunning kunt plaatsen (welstandseisen, lokale verordeningen).

Garantie

10 jaar garantie

VELUX biedt 10 jaar fabrieksgarantie op VELUX dakramen, lichtkoepels, daglichtboxen en lichtstraten (inclusief de beglazing), VELUX gootstukken en VELUX installatieproducten, zoals originele VELUX waterkerende manchetten, dampremmende folie en interieurafwerking, ingaande vanaf leverdatum. Dit geldt onverminderd en naast de wettelijke rechten die je als koper al hebt

Kijk voor meer informatie op de website van VELUX – VELUX Dakkapel / Serre