Vergunning&Dakkapel

Specialist in tekeningen en aanvraag van de vergunning voor elk type dakkapel! Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Vul het formulier in en wij nemen contact op!

Nieuw welstandsbeleid in Arnhem

Nieuw welstandsbeleid met minder regels

De gemeente Arnhem werkt aan een nieuw welstandsbeleid met minder regels. Er komt meer vrijheid om te (ver)bouwen zoals bijvoorbeeld een dakkapel plaatsen. Dit betekent niet dat alles zomaar kan in Arnhem. Een paarse dakkapel met oranje kozijnen? Niet mogelijk, want de zogeheten excessenregeling bepaalt wat op welstand gebied onacceptabel is. Voorbeeld van excessen:

  • Gebruik van felle of sterk contrasterende kleuren
  • Te opdringerige en overheersende reclames
  • Ernstig achterstallig onderhoud

Een situatie is pas buitensporig als dit ook voor niet-deskundigen overduidelijk is. Daarom is de gemeente Arnhem benieuwd wat volgens u echt niet kan. Wat vindt u echt te lelijk? Geef uw mening op www.meedoeninarnhem.nl en doe mee in het opstellen van het welstandsbeleid van Arnhem.

Vergunning & Dakkapel.nl verzorgt het tekenwerk en de aanvraag van de omgevingsvergunning voor elk type dakkapel op elk type dak. Bent u van plan een dakkapel op uw woning te plaatsen en wilt u het tekenwerk, de aanvraag van de omgevingsvergunning en de communicatie met de gemeente door ons laten verzorgen? Neem dan NU geheel vrijblijvend contact met ons op!