Vergunning&Dakkapel

Specialist in tekeningen en aanvraag van de vergunning voor elk type dakkapel! Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Vul het formulier in en wij nemen contact op!

Kompas Dakkapellen onder vuur in VARA’s Kassa

Kompas Dakkapellen onder vuur in VARA’s Kassa

Het bedrijf Kompas Dakkapellen uit Glanerbrug was zaterdagavond onderwerp van een reportage van het tv-programma Kassa. De redactie van het VARA-programma heeft veel klachten binnengekregen over het eenmansbedrijf. Kompas Dakkapellen is inmiddels failliet verklaard.

Klanten van het bedrijf betaalden duizenden euro’s voor een dakkapel die vervolgens vaak na maandenlang wachten en pas na veel bellen werd geplaatst. Na het plaatsen bleek bij veel klanten iets mis te zijn met de dakkapel, zoals verzakkingen en lekkages. Ook werd bij een deel van de klanten niet alles afgewerkt, zo werden onder meer toegezegde radiatoren en wasbakken niet geplaatst. Het bedrijf wilde niet in de uitzending van Kassa reageren.

Heeft u plannen om binnenkort een dakkapel te plaatsen op uw woning en wilt u de bouwtekeningen en vergunning voor uw dakkapel door ons laten verzorgen? Neem dan contact op!