Vergunning&Dakkapel

Specialist in tekeningen en aanvraag van de vergunning voor elk type dakkapel! Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Vul het formulier in en wij nemen contact op!

Plaatsing dakkapellen het hele jaar door

Plaatsing dakkapellen het hele jaar door

Veel mensen denken dat er in de wintermaanden geen dakkapellen geplaatst en gemonteerd worden; Niets is minder waar. Dakkapellen worden namelijk het hele jaar door gemonteerd. Ook in de herfst en de winter, dit maakt namelijk voor de plaatsing van de dakkapel uiteindelijk niets uit. De montage ploegen van de meeste dakkapel leveranciers plaatsen hun dakkapellen het hele jaar door. Weer of geen weer. Toch blijft een veel gestelde vraag van particulieren ”wordt er ook bij slecht weer geplaatst?”

Sommige leveranciers van dakkapellen werken met een prefab dakkapel, waarbij de dakkapel vooraf in de fabriek of eigen loods vervaardigd wordt. Het plaatsen van de dakkapel op locatie gaat hierdoor zeer snel en vakkundig. De tijd dat het dak daadwerkelijk open is, beperkt zich tot soms wel tot minder dan 1 uur! Anderen bouwen de dakkapel ter plaatse, waardoor logischerwijs het dak iets langer open is dan in het geval van een plaatsing met een prefab dakkapel.

In beide gevallen wordt de dakkapel binnen één dag monteren en merkt de bewoner hier verder niets van. Daadwerkelijk is het gat in het dak, waar de dakkapel geplaatst wordt, maar een paar uur open alvorens de dakkapel wordt geplaatst en al danniet op locatie wordt afgewerkt. De montage ploegen zijn uiteraard op de hoogte van de laatste weers- en verkeersberichten. Met behulp van buienradar en lokale weersites kiest men het juiste moment om de dakkapel te plaatsen.

Vergunning & Dakkapel.nl verzorgt het tekenwerk en de aanvraag van de omgevingsvergunning voor elk type dakkapel op elk type dak. Bent u van plan een dakkapel op uw woning te plaatsen en wilt u het tekenwerk, de aanvraag van de omgevingsvergunning en de communicatie met de gemeente door ons laten verzorgen? Neem dan NU geheel vrijblijvend contact met ons op!